Digital Kunskap

Har du funderat på att starta en egen verksamhet online, men vet inte hur det går till eller var du ska börja? Saknar du Digital Kunskap?

MÖJLIGHET ATT TJÄNA PENGAR MEDANS DU LÄR DIG

När vi startar vår egen online-verksamhet är det vanligt att vi inte har några produkter att marknadsföra och sälja. Som medlem i Mentor's får vi tillgång till deras digitala affärssystem, här kan vi enkelt börja och "testa" våra nya kunskaper innan vi går "live" och skarpt med våra egna produkter och tjänster. Plattformen och utbildningen är utformad så att vi kan göra det bredvid vårt befintliga jobb eller företag. 

Klicka På Bilden Om Du Vill Veta Mer Om Detta Gratis Webinar.

Mentors, En Ovärderlig Utbildning 🤩

Underskatta inte vad ni kan åstadkomma med en timmes lärande om dagen. Lär er de digitala kunskaper som ger er möjlighet till den frihet ni är värda

Jag och Eleonor blev Mentors medlem den 8:e November 2019. Vi ville lära oss den nya digitala era och förstå den digitala ekonomin som blomstrar, samt att lära sig bygga en egen verksamhet på nätet.
Vi arbetade oss igenom steg för steg alla de utbildningsmoduler som fanns på plattformen fram till ungefär April 2020. Vi tyckte det var spännande och jätteroligt när vi skapade våra egna hemsidor. Ideérna för framtida projekt online var oändliga 😉. Maj/Juni prövade vi våra vingar och började att marknadsföra från våra hemsidor.
Vi fortsatte vår utbildning i Mentors där vi skapade vänner och ett nätverk som idag är "outstanding". Jag började att specialisera mig på marknadsföring på Google, Youtube och Bing som jag tyckte var roligast. Därefter skaffade jag mig ett stort intresse gällande Youtube och märkte att den här plattformen var som gjuten för mig 💥. Vi skapade, nätverkade och lärde oss otroligt mycket och förstod nu hur den digitala ekonomin fungerade.
Det jag vill säga är att jag med dagens digitala kunskaper som jag har lärt mig hos Mentors är ovärderligt. Jag är otroligt tacksam för plattformen som också är en resurs för mig idag, där jag enkelt och snabbt kan skapa oss hemsidor m.m Samt de nya vänner vi funnit i Communityn, Coacher och de fantastiska och ödmjuka ledare som Jay och Stuart, ja jag kan fortsätta med en tacksamhets lista som blir lång 🙏 // Fredrik

Viktiga funktioner som ger dig frihet och flexibilitet

En digital kunskapsplattform som innehåller all marknadsföring, produkter, system och support du behöver för att lyckas.

PERSONLIGA SYSTEMKONSULTER

Ger dig en professionell vägledning för att förhindra förvirring och överväldigande av information. Systemkonsulterna är mycket erfarna inom alla aspekter av deras digitala kunskapsplattform. Tänk som så att du har din egen personliga tränare - de är där för att hjälpa dig att uppnå och överträffa dina individuella mål. Så snart Mentor's får din ansökan får du en särskild MENTOR-systemkonsult som hjälper dig på din entreprenörsresa.

STEG-FÖR-STEG-TRÄNING

Oavsett om du är en befintlig företagsägare eller en person som vill skapa mer livsstilsfrihet, ger detta utbildningsprogram dig marknadsföringskunskap för att starta eller utveckla en verksamhet Online som kan drivas var som helst i världen. Utbildningen har enkla moduler att följa och som är utformade för att vara praktiska och engagerande. Varje steg förklarar tydligt de åtgärder som behövs för att skapa din Online verksamhet till nästa nivå.

DIGITAL BUSINESS LOUNGE

Det finns ett antal tjänster som är avgörande för att lyckas driva en framgångsrik verksamhet Online, från webbplatser och webbhotell, till kampanjspårning och verktyg för kundförvärv. Mentor's har förenklat ekvationen med deras toppmoderna plattform som heter Digital Business Lounge (DBL) - vilket ger dig de viktiga verktygen på EN plats för att hjälpa dig att skapa och utöka din närvaro på Internet. Även människor som inte har erfarenhet av teknik kommer att bli förvånade över hur enkelt det är, och om du har några frågor är DBL's expertstöd i beredskap för att ge dig en hjälpande hand.

Inkluderade Verktyg och Tjänster

Digital Business Lounge är en lättanvänd plattform som gör att du snabbt kan skapa vackra webbplatser / bloggar med bara några få klick och med den största fördelen att du kan ha alla internet-marknadsföringsverktyg du behöver under ett och samma tak. Ingen ytterligare "Host" är nödvändig.

Förvandla snabbt din nästa idé till en levande och färdig marknadsföringssida på bara några minuter med SimpleLeadCapture. De har utvecklat en otrolig enkel, men ändå mycket professionell "peka och klicka", så att du kan skapa, redigera och publicera din nästa lead-sida utan någon tidskrävande kodning eller designarbete.

Graphix Creator är ett kraftfullt 3D program som gör att du kan skapa ett rikt omslag för alla dina e-books eller digitala produkter på ett snabbt och elegant sätt. Med det medföljande gränssnittet tar det inte mer än fem minuter att skapa ett omslag från grunden.

Slutligen, ett enkelt sätt att spåra dina marknadsföringsinsatser med bara några få klick och utan komplicerade inställningar eller tekniska färdigheter. Detta inkluderar delade tester och kompletta funktioner för spårning av din säljtunnel.

*Enskilda resultat kommer att variera. Läs vår "Affiliate Disclaimer" längst ner på denna sida.

Vill Du Veta Mer Om Mentor's?

Skicka oss ett meddelande så tar vi kontakt med er

Husbilsvloggen
Please enter your name.
Please enter a message.
Scroll to Top